Cravings

Godmorgon fina. Ligger i sängen vaken redan pågrund av att Love skulle jobba halv 9. Mitt tåg går 10.45 och då blir det lördagsjobb för hela slanten! Blir sjukt kul, jobbet bjussar på pizza och gott. 

Ligger också här och tänker på vilka sjuka cravings jag har. Asså jag längtar så mycket tills dom här dagarna så jag smäller av!
1. 18 år! Hela 207 dagar kvar...

2. Körkort! Asså allvarligt så är denna det jag längtar till mest. Att kunna köra bil är en sån sjuk befrielse och även en fördel till jobb och liknande. 

3. Flytta hemifrån. Jag längtar jättemycket till denna dagen och det tror jag säkert många gör även fast det kan vara lite skrämmande. Men tänk att få inreda, leva helt som man vill, slippa någons tjat och städning hit och dit. Helst skulle jag vilja flytta tillsammans med någon, kanske A eller någon go brudkompis! Tänk att alltid ha någonstans där man har sin fristad. Åh längtan. 

4. Sommaren. Ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren. Snygga kläder, bruna ben, sena nätter, grillning, studenter, sköna fester. Nä Gud nu gråter jag snart...

5. Min nästa resa. Den är inte inbokad men antagligen blir det i påsk då jag valde att jobba på sportlovet istället för att vi skulle resa. Men i påsk hoppas jag på London, Budapest, Hamburg, Berlin, Krakow, Prag, Warsawa eller något annat coolt ställe. Gillar ju Krakow så himla mycket men då vill jag nästan ha tjejerna med mig. Kanske vill dom åka?😉

6. Electric forest-festivalen. Har ingen aning var, om och när denna festivalen finns men gråter nästan av denna bilden när kygo står och spelar. Tänk kygo i denna miljön?! 
Asså wow...

Hoppas tiden går snabbt!!!! Vi hörs 😘