18

Nu är det 3 timmar och 48 minter tills jag blir myndig, arton år gammal. Även fast det ska bli grymt, helt fantastiskt och sjukt roligt så är jag ändå lite rädd. Myndig, vuxen?!?! Jag har alltid känt mig vuxen, haha, men vuxen på riktigt?! Lite skrämmande ändå. Jag tänkte snabbt lista det bästa med att fylla 18:
- Kunna gå ut och festa 
- Följa med på Afterwork
- Mysa på en utebar en solig kväll
-Jobbmöjligheter
-Körkort(!!!)
-Beställa och boka saker via nätet
Sen vet jag inte riktigt mer... Jag längtar iallafall och det kommer kännas så skönt att bara fylla 18.. SÅ mycket jag längtat alltså. 
Min sommar har varit underbar. Först spanien, massa jobb och utflykter med vännerna och sen självklart RHODOS. Fyfan vad kul jag haft. Så mycket fest, goa människor, lustgas den härliga värmen och såå mycket mer. Jag har nog aldrig saknat något på detta sättet än en riktigt bra utgång i Rhodos stad.. 
Sedan en vecka tillbaka så har jag och A passat hans bors lägenhet inne i stan, det har varit jättemysigt men jag har också lärt mig att förstå vad det innebär att bo utan någon som handlar och lagar mat. Vi kommer att passa lägenheten i dryga två veckor till och jag kommer verkligen att utnyttja tiden så gott det går. Imorgon är det ju som sagt min födelsedag och då ska jag och A ut och käka på kvällen. Jag önskade mig Pinchos och A skrattade åt mig och frågade om jag inte ville ha något finare haha... Jag tycker där verkar vara så gott ju!!! Det får vi se imorgon.
På torsdag kommer tjejerna till mig och jag ska bjuda på llite mat. Vad som händer senare mot kvällen återstår såklart att se. På fredag mina vänner!!!!!!! DÅ bär det av mot GÖÖÖÖTTTEEEBOOOORRGGG med Madicken. FYFASIKEN vad kul vi ska ha. Det blir en helhelg så vi är hemma igen på söndag. Fan vad jag längtar.
Just nu ligger jag och kollar lite weekends för mig och A. Kanske blir det prag? Kanske london? Vem vet.. PUSSSSS
Brudarna på Bargatan på RHODOS